Introduktionsträning 21:a september

Höstens (2014) nybörjarintag kommer att börja med en introduktionsträning kl 17-21 söndag 21:a september i F-hallen på Fyrishov. Under passet kommer vi presentera de vapen (inklusive enklare brottningstekniker) vi huvudsakligen tränar i föreningen, ge chans att prova på samt enklare sparringuppvisningar. Det kommer göras uppehåll för att äta medhavd matsäck så ta med den mat du vill ha.

Alla som är minst 18 år är välkomna att delta (precis som under vanliga träningar). Om du är intresserad och är under 18 år krävs målsmans godkännande och därefter även att föreningens styrelse godkänner det. Därför rekommenderar vi att du i så fall ber dina föräldrar komma så vi kan informera om verksamheten – de får gärna vara med och träna. Annars går det bra att titta på utan att delta i träningen.

Det kostar 50 kronor att vara med, men om man sen börjar träna med oss får man motsvarande rabatt på första träningsavgiften.

Ta med:

  • Inomhusskor med sula som inte lämnar märken på golvet
  • Bekväma träningskläder
  • Matsäck
Publicerad i Träning