Medlemskap

Hur man blir medlem

Vi tränar i huvudsak under universitetets terminer, dvs vår- och hösttermin. Normalt har vi nybörjarintag i september. Innan höstterminen drar igång brukar vi ha en prova på-dag, då du som är intresserad är välkommen till oss för att provträna och se vad det är vad vi håller på med. Vi lägger upp en annons på vår förstasida under sommaren, så håll ögonen öppna.

I vissa fall kan vi även ta in nybörjare under en pågående termin, så tveka inte på att höra av dig till oss för mer info.

Träningsavgiften för 2023/2024 är satt till 600 kr per termin och 200 kr Medlemsavgift.

Träningsavgiften är rabatterad för föreningsmedlemmar som saknar inkomst eller lever på minimala bidragsnivåer (studiemedel räknas inte dit). Träningsavgiften blir då 100 kr/termin, men medlemsavgiften förblir oförändrad. Om du berörs av detta så kontakta kassoren@uhfs.se innan du betalar.

 1. När du varit med och tränat några gånger så kommer behöver du betala in medlemsavgift och träningsavgift.
  Medlemsavgiften för ett verksamhetsår (höst-vår) betalas in tillsammans med träningsavgiften för höstterminen i augusti. Träningsavgiften för vårterminen betalas in efter juluppehållet.
  Medlemsavgift: 200 kr.
  Träningsavgift HT: 600 kr (100 kr vid svår ekonomisk situation, se ovan).
  Träningsavgift VT: 600 kr (100 kr vid svår ekonomisk situation, se ovan).
 2. Skriv ett mejl till kassoren@uhfs.se och skriv fullständigt namn, personnummer (alt. enbart födelsedatum), e-post, mobiltelefonnummer.
  • Personuppgifterna används för registrering i idrottonline avseende närvaroregistrering, rapportering till Svenska Budoförbundet (försäkring) samt möjligheten till ekonomisk stöd till föreningen. Samtliga personuppgifter på idrottonline hanteras i enlighet med GDPR
 3. Gör en inbetalning till föreningens konto enligt nedan.
 4. Klart, du är nu medlem i föreningen! Du kommer även få en bekräftelse på inbetalningen.
 5. Registrera dig gärna i vår Facebook-grupp samt instagram och på vår Discord-kanal

Föreningens kontouppgifter:
Uppsala Historiska Fäktskola
Bankgiro: 5287-1324
Swish: 123 272 28 74